ناسا و انتشار فهرستی از صدا های فضایی ترسناک
به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، سازمان فضایی آمریکا (ناسا) روز گذشته (شنبه 31 اکتبر) همزمان با جشن هالووین فهرستی از صدا های (ترسناک) شبح وار را از فضا منتشر کرد.
به گزارش وبلاگ صنعت چاپ به نقل از خبرگزاری صدا وسیما؛ این صدا های ترسناک شامل صدا های یک زمین لرزه احتمالی است که در سیاره سرخ مریخ به وسیله کاوشگر Mars InSight ناسا ثبت شد و هم حاوی صدا های مهیبی از کیهان باستان، مرکز کهکشان راه شیری و امواج پلاسما از یونوسفر سیاره مشتری است که به وسیله فضاپیمای Juno ثبت شده است.
سازمان فضایی آمریکا (ناسا) روز گذشته (شنبه 31 اکتبر) همزمان با جشن هالووین لیستی از صدا های (ترسناک) شبح وار را از فضا منتشر کرد.
ناسا در بیانیه ای در این زمینه شرح داد: ممکن است پیش از این صدا های ناشی از بروز بعضی شکاف ها، ترک ها و سر و صدا های جمع آوری شده از کیهان را شنیده باشید اکنون با استفاده از داده های فضاپیمای خود، مجموعه جدیدی از صدا های ترسناک ناشی از اعماق فضا را برای مناسبت هالووین جمع آوری نموده ایم.
ناسا و انتشار لیستی از صدا های فضایی ترسناک
لیست این صدا های هالووینی که به Soundcloud ارسال شده است، پر از ناله و سون های ترسناک است.
این صدا های ترسناک شامل صدا های یک زمین لرزه احتمالی است که در سیاره سرخ مریخ به وسیله کاوشگر Mars InSight ناسا ثبت شد و هم حاوی صدا های مهیبی از کیهان باستان، مرکز کهکشان راه شیری و امواج پلاسما از یونوسفر سیاره مشتری است که به وسیله فضاپیمای Juno ثبت شده است.
ناسا اوایل هفته جاری تصویری از خورشید شبح وار را هم برجسته کرد. در این تصویر، خورشید شباهت زیادی به یک کدو تنبل دارد که برای جشن هالووین داخل آن را خالی نموده و درون آن شمع گذاشته اند. ناسا در یک نامه الکترونیکی به فاکس نیوز، تصویر خورشیدی را با یک کدو تنبل غول پیکر فضایی مقایسه کرد.
سازمان فضایی آمریکا در پستی در وب سایت خود شرح داد در این تصویر که در روز هشتم اکتبر 2014 گرفته شده است، منطقه ها فعال بر روی خورشید ترکیب شده تا چیزی شبیه صورت یک کدو تنبل هالووینی را نمایان سازد. منطقه ها فعال به علت ساطع کردن نور و انرژی بیشتر، روشن تر به نظر می رسند- بعلاوه در این تصویر نشانگر های از مجموعه ای شدید و پیچیده از میدان های مغناطیسی مشاهده می گردد که در اتمسفر خورشید یعنی تاج خورشید قرار دارند.
ناسا اضافه کرد: در این تصویر دو مجموعه طول موج نور 171 و 193 آنگستروم که معمولاً به رنگ های طلایی و زرد رنگ آمیزی شده اند، با هم ترکیب می شوند تا ظاهری خاص مانند هالووین ایجاد گردد.
مقدار گیری آنگستروم برای طول موج نور استفاده می گردد. ناسا در این پست شرح داد: این تصویر در واقع ترکیبی از دو طول موج نور 171 و 193 آنگستروم است که به وسیله رصدخانه Solar Dynamics ثبت شده است.
هالووین (Halloween) که مخفف هالووز ایووینگ (Hallows Evening) به معنای عصر قدیسان است، جشنی است که در روز 31 اکتبر و در شامگاه مراسم عید مقدسان که یکی از آیین های مسیحیت غربی است، برگزار می گردد.
فعالیت های مرسوم روز هالووین شامل قاشق زنی، شرکت در مهمانی های هالووین با لباس های ویژه این روز، تهیه کدوی هالووین، روشن کردن آتش، سیب بازی، بازی های فال بینی، شوخی دستی، بازدید از خانه های وحشت، تعریف کردن قصه های وحشت آور و تماشای فیلم های ترسناک است.
منبع: جام جم آنلاین