نمک دریا سرطان زاست؟

به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، تهران (پانا) - به گفته یک متخصص تغذیه مصرف انواع نمک های دریا هم به علت اینکه حاوی ید نیستند و هم به علت آلودگی ها و فلزات سنگینی که دارند، سبب بروز انواع سرطان های کبد و مثانه می گردد و نباید در برنامه غذایی روزانه ما قرار گیرد.

نمک دریا سرطان زاست؟

به گزارش ایسنا، میترا زراتی به ضرورت کاهش مصرف نمک در همه افراد به ویژه افرادی با سابقه دیابت، فشار خون یا مسائل گوارشی، تاکید و اظهار کرد: برترین میزان مصرف نمک در تمامی افراد از سنین کودکی، مصرف روزانه پنج گرم معادل یک قاشق چای خوری است اما متأسفانه سرانه مصرف نمک ایرانی ها بسیار بیشتر از این میزان در طول روز است.

زراتی ادامه داد: نمک خوراکی باید از نوع یُددار و تصفیه شده باشد در حالی که نمک دریا (نمک حاصل از تبخیر آب دریا) تصفیه نشده و حاوی فلزات سنگینی از جمله سُرب، جیوه و آرسنیک است که سبب افزایش احتمال ابتلاء به انواع سرطان ها می گردد.

وی با بیان اینکه به هیچ وجه از نمک دریا برای تأمین نمک مورد احتیاج روزانه خود استفاده نکنید، گفت: حتی نمک های دریایی که به وسیله بعضی کارخانجات تصفیه و فلزات سنگین از آنها جدا می گردد، حاوی یُد نبوده و در نتیجه قابل مصرف نیستند.

این متخصص تغذیه اعلام کرد: وجود یُد در بدن برای فراوری هورمون های تیروئیدی که نقش مهمی در متابولیسم بدن و تکامل مغز دارند، لازم است و نمک خوراکی یکی از مهم ترین منابع تأمین یُد مورد احتیاج بدن است. البته یُد موجود در نمک زمانی جذب بدن می گردد که در آخرین مراحل پخت غذا اضافه گردد یعنی اگر در ابتدای پخت اضافه گردد، یُد موجود در نمک در اثر حرارت از بین می رود.

زراتی توضیح داد: مصرف نمک های دریا هم به علت اینکه حاوی یُد نیستند و هم به علت آلودگی ها و فلزات سنگینی که دارند، سبب بروز انواع سرطان های کبد و مثانه می گردد و نباید در برنامه غذایی روزانه ما قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه نمک تصفیه شده یُددار دارای رنگ سفید شفاف تا مات و بلوری شکل باشد، یادآور شد: اصلاح چنین عادت های غذایی نادرستی می تواند در جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله انواع سرطان ها مؤثر باشد.

منبع: خبرگزاری پانا

به "نمک دریا سرطان زاست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمک دریا سرطان زاست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید