طرز تهیه موس مورل با خامه قنادی سولیانو

به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، موس مورل یک دسر بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است. این نوع کیک را معمولا به صورت داغ و همراه با بستنی وانیلی میل میکنند. موس مورل در واقع یک کیک مانند کیک براونی است با این تفاوت که درون آن مایع شکلاتی وجود دارد و با برش کیک مایعی شل از داخل آن بیرون می ریزد. ما تصمیم گرفتیم که این دسر خوشمزه را با خامه قنادی سولیانو تهیه نموده و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار دهیم.

طرز تهیه موس مورل با خامه قنادی سولیانو

مواد لازم برای تهیه موس مورل

  • خامه قنادی سولیانو خرید آنلاین یک کیلو
  • شکلات اسلب سفید سوربن 500 گرم
  • بستنی کاله یک و نیم کیلو
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین 500 گرم
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک کیلو
  • ژلاتین 70 گرم
  • شیرعسل دو قاشق غذاخوری
  • وانیل به میزان لازم

طرز تهیه موس مورل

مرحله اول

ابتدا خامه سولیانو را خوب هم بزنید بعد از اینکه خوب هم زده شد و حجم گرفت بستنی وانیلی کاله را به خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس مخلوط آن ها را داخل کاسه بریزید و خامه صبحانه کاله را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دوم

شیر پرچرب کاله را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از اینکه شیر به جوش آمد ژلاتین را کم کم به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن همچنان آن را هم بزنید. در آخرشیر عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.

شیر را به دمای 70 درجه برسانید (ولرم) و سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست گردد.

مرحله سوم

مایع به دست آمده را درون قالب های سیلیکونی دلخواه بریزید و به مدت 24 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند تا به راحتی از قالب ها بیرون بیاید.

از سس فرانسوی برای کاور کردن موس بهره ببرید و با شکلات اسلب سفید سوربن آن را تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه موس مورل با خامه قنادی سولیانو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موس مورل با خامه قنادی سولیانو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید