طرز تهیه موس مورل با خامه قنادی سولیانو
به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، موس مورل یک دسر بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است. این نوع کیک را معمولا به صورت داغ و همراه با بستنی وانیلی میل میکنند. موس مورل در واقع یک کیک مانند کیک براونی است با این تفاوت که درون آن مایع شکلاتی وجود دارد و با برش کیک مایعی شل از داخل آن بیرون می ریزد. ما تصمیم گرفتیم که این دسر خوشمزه را با خامه قنادی سولیانو تهیه نموده و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه موس مورل
- خامه قنادی سولیانو خرید آنلاین یک کیلو
- شکلات اسلب سفید سوربن 500 گرم
- بستنی کاله یک و نیم کیلو
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین 500 گرم
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک کیلو
- ژلاتین 70 گرم
- شیرعسل دو قاشق غذاخوری
- وانیل به میزان لازم
طرز تهیه موس مورل
مرحله اول
ابتدا خامه سولیانو را خوب هم بزنید بعد از اینکه خوب هم زده شد و حجم گرفت بستنی وانیلی کاله را به خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس مخلوط آن ها را داخل کاسه بریزید و خامه صبحانه کاله را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
شیر پرچرب کاله را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از اینکه شیر به جوش آمد ژلاتین را کم کم به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن همچنان آن را هم بزنید. در آخرشیر عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.
شیر را به دمای 70 درجه برسانید (ولرم) و سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست گردد.
مرحله سوم
مایع به دست آمده را درون قالب های سیلیکونی دلخواه بریزید و به مدت 24 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند تا به راحتی از قالب ها بیرون بیاید.
از سس فرانسوی برای کاور کردن موس بهره ببرید و با شکلات اسلب سفید سوربن آن را تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله