املت تخم مرغ آبپز، یک شام سبک و خوشمزه
به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، املت می تواند در لیست غذاهای همه کاره قرار بگیرد؛ شما می توانید آن را برای صبحانه، میان وعده و شام درست کنید و نوش جان کنید.
املت یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه بوده و در عین حال دستور پخت بسیار راحتی دارد. شاید شما هم موافق باشید وقتی بگوییم در این مطلب از وبلاگ صنعت چاپ ما یک ورژن جدیدتر از املت گوجه فرنگی، یعنی املت تخم مرغ آبپز را به شما آموزش می دهیم که می توانید در زمان کوتاهی آن را درست کنید و از طعم مجذوب کننده آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه املت تخم مرغ آبپز
- تخم مرغ پخته شده: 2 عدد
- پنیر پیتزا: 80 گرم
- گوجه میانه: یک عدد
- فلفل دلمه رنگی: 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خردشده: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: از هر کدام یک قاشق چای خوری
طرز تهیه املت تخم مرغ آبپز
برای تهیه یک املت تخم مرغ آبپز خوشمزه، ابتدا فلفل دلمه های رنگی را با کمی روغن، درون تابه داغ سرخ می کنیم تا حدی که نرم شود.
بعد از اینکه فلفل دلمه های رنگی کاملا سرخ شد، گوجه را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی فلفل دلمه ها می چینیم. سپس به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم اجازه می دهیم گوجه ها بپزند.
بعد از اینکه گوجه ها کاملا پخته شد، تخم مرغ های پخته شده را از وسط برش می زنیم و مابین گوجه ها قرار می دهیم. سپس ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه و پاپریکا است را روی تمامی مواد می ریزیم.
در آخر، پنیر پیتزا را روی تمامی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم و با درب بسته اجازه می دهیم پنیر کاملا ذوب شود. بعد از پخت، کمی جعفری خردشده روی املت می ریزیم و تمام. املت تخم مرغ آبپز مجذوب کننده ما آماده است. برای دیدن دستورهای غذایی ساده، کوکو نخود فرنگی با مرغ را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن ترفندهای آشپزی، چگونه بوی بد غذا را در خانه از بین ببریم را بخوانید.
منبع: پیام دلتا