طرز تهیه بورانی اسفناج خامه ای
به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، برای ما ایرانی ها که همواره خورشت دوست بوده ایم و اهل کباب خوردن، آماده کردن غذاهای گیاهی کار ساده ای نیست. اگر تصمیم گرفته اید گیاه خواری کنید یا اینکه سهم گوشت را در رژیم غذایی روزانه تان پایین بیاورید، به فهرستی متنوع از غذاهای غیرگوشتی احتیاج دارید. غذاهایی که خوش طعم و رنگ هستند، بافت و مزه متنوعی دارند و تهیه کردن شان هم سخت و پرهزینه نیست. بورانی اسفناج خامه ای یکی از همان غذاهاست. شما در کمتر از 15 دقیقه می توانید آن را آماده کنید و با اضافه کردن ته شیر و سیر، اسفناج پرخاصیت را با طعم و عطری متفاوت سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج خامه ای
- برگ اسفناج نیم کیلو
- کره کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز یک عدد بزرگ
- سیر دو حبه
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک دوم پیمانه
- ته شیر کاله یک چهارم پیمانه
- پنیر خامه ای ویلی خرید آنلاین صد گرم
- نمک دریا به میزان لازم
- فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین یک چهارم پیمانه
طرز تهیه بورانی اسفناج خامه ای
مرحله اول
در یک قابلمه بزرگ آب را همراه با کمی نمک به جوش بیاورید. اسفناج را برای 30 ثانیه در آب جوش بریزی و سپس از آب جوش در آورده و به ظرفی پر از آب یخ وارد کنید. یادتان نرود که برای تهیه این بورانی باید از برگ های جوان و ریز اسفناج بهره ببرید.
وقتی که به مقدار کافی خنک شدند، آنها را از آب خارج نموده و خوب فشار دهید تا آب اضافه شان تخلیه گردد.
مرحله دوم
در یک تابه پهن، کره را ذوب کنید و پیازهای نگینی شده را در آن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شد (حدودا پنج دقیقه) سیر له شده را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید.
مرحله سوم
شیر و ته شیر را همراه با پنیر خامه ای در تابه بریزید و تا زمانی که پنیر خامه ای آب گردد، آنها را روی حرارت هم بزنید. سپس با نمک و فلفل آنها را طعم دار کنید.
مرحله چهارم
اسفناج و پنیر پارمسان را اضافه نموده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. بورانی اسفناج خامه ای شما آماده است.
منبع: کتاب کاله