طرز تهیه کاناپ اسفناج
به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، الان که فصل اسفناج هست، می توانید با اسفناج این غذای مقوی جدید را درست کنید
به گزارش وبلاگ صنعت چاپ به نقل از آشپزی حرفه ای
مواد لازم برای کاناپ اسفناج:
- اسفناج : یک بسته
- قارچ: ده عدد
- سیر: دو حبه
- نان تست : یک بسته
- پنیر صبحانه خامه ای: دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: دو عدد
- شیر: نصف لیوان
- پودر درشت سوخاری: به میزان کافی
طرز تهیه کاناپ اسفناج :
برای درست کردن کاناپ اسفناج ابتدا قارچ ها را برش بدهید و داخل ماهیتابه تفت داده و به آن اسفناج ساطوری را اضافه کنید. بعد یک ربع که آبش گرفته شد به آن سیر رنده شده و نمک اضافه نمایید. در آخر به آن پنیر صبحانه را اضافه نموده و مخلوط نمایید. سپس نان تست دور گیری نمایید .
روی نان دو قاشق غذاخوری از مواداسفناج بریزید و یک لایه نان تست دیگر رویش قرار بدهید .
مجددا دو قاشق غذاخوری از مواد و یک لایه دیگر از نون بگذارید . کلا سه تا نان تست و دو لایه از مواد می گردد.
حالا کل نان تست را از 6 طرف داخل ترکیب تخم مرغ و شیر بزنید و بعد داخل پودر سوخاری بغلطانید. من به شیر و تخم مرغ ادویه هم اضافه نمودم.
در آخر داخل ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید. حالانان تست را از وسط مثلثی برش بدهید و داخل ظرف سرو بچینید.
نکته :
می توانید لایه وسط از پنیر ورقه ای هم استفاده نمایید.
هر کاناپ به دو مثلث، یا چهار مثلث کوچیک تر برش بدهید.
منبع: جام جم آنلاین