محقق آفریقایی: سویه اومیکرون حاصل برخورد فاجعه بار ویروس کووید و اچ آی وی است

به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، یک محقق آفریقای جنوبی که اولین بار در خصوص وجود سویه اومیکرون به جهان هشدار داد، معتقد است که احتمالا این سویه حاصل برخورد ویروس کرونا با اچ آی وی در بدن یک فرد واکسینه نشده است.

محقق آفریقایی: سویه اومیکرون حاصل برخورد فاجعه بار ویروس کووید و اچ آی وی است

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت وبلاگ صنعت چاپ به نقل از فیوچریست، تحقیقاتی که به وسیله تولیو دی اولیویرا انجام شده نشان می دهد که سویه اومیکرون کرونا در آفریقای جنوبی به علت برخورد ویروس کرونا و اچ آی وی شکل گرفته است. تعداد زیادی از جوانان در آفریقای جنوبی مبتلا به اچ آی وی کنترل نشده هستند و بسیاری از آنها نیز واکسن نزده اند.

مطالعه ای که در ماه ژوئن، به وسیله این محقق و همکارانش، بر روی یک بیمار مبتلا به HIV در آفریقای جنوبی انجام شد، این موضوع را ثابت کرد. وی به مدت 216 روز به ویروس کرونا مبتلا بود و نتایج آزمایش های وی مثبت از کار درآمده بود. طی این مدت زمان، دانشمندان در مجموع 13 جهش منحصر به فرد این ویروس را در مقایسه با نمونه های اولیه شناسایی کردند.

اگرچه این بیمار پس از آزمایش مثبت اولیه خود در بیمارستان بستری شد، اما هرگز به علت ابتلا به ویروس کرونا به شدت بیمار نشد و زمانی که داروهای ضدویروسی او حدود شش ماه پس از شروع مطالعه تغییر کردند، هم عفونت کرونا از بین رفت و هم HIV تحت کنترل نهاده شد.

با این وجود، مطالعه مداوم نمونه های زیستی ویروس کرونا در این بیمار در مجموع 30 تغییر ژنتیکی را نشان داد که بعضی از آنها می توانستند بر اندازه واکنش ویروس به واکسن ها یا درمان ها تأثیر بگذارند. الگوهای سویه اومیکرون در آفریقای جنوبی مشابه با آمریکا و اروپاست و با توجه به ضعف سیستم ایمنی بدن افرادی که مبتلا به ویروس کنترل نشده یا کشف نشده اچ آی وی هستند، سویه اومیکرون می تواند برای مدت طولانی در بدن این افراد زنده بماند.

منبع: خبرگزاری فارس

به "محقق آفریقایی: سویه اومیکرون حاصل برخورد فاجعه بار ویروس کووید و اچ آی وی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محقق آفریقایی: سویه اومیکرون حاصل برخورد فاجعه بار ویروس کووید و اچ آی وی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید