6 ماده غذایی برای تسکین درد

به گزارش وبلاگ صنعت چاپ، برترین گام برای مصون ماندن از عوارض مصرف این قرص ها برای از بین بردن درد و کاهش طول دوره آن، متوسل شدن به گزینه های طبیعی است که در هر آشپزخانه ای یافت می گردد.

6 ماده غذایی برای تسکین درد

به گزارش ایسنا، اگر شما هم جزو کسانی هستیدکه به محض یک سردرد، دل درد و سایر دردهایی که ممکن است به سراغتان بیاید اولین گزینه ای که به فکر تان می رسد مصرف خودسرانه مُسکن های غیرطبیعی و قرص هایی نظیر ایبوپروفن است، باید بدانید که عوارض جانبی انواع تسکین دهنده های التهاب و درد، ممکن است تا سال ها بعد خود را نشان ندهند و سلامت اندام های حیاتی مانند کلیه ها و کبد را نشانه گیری نمایند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، خوشبختانه بعضی از مواد غذایی این قابلیت را دارند که بدون ایجاد عارضه جدی روی دستگاه گوارش کاهنده سردرد، درد مفاصل و یا سایر دردهای آزاردهنده باشند که شامل موارد زیر است:

روغن زیتون: اولئوکانتال موجود در این روغن دقیقا می تواند مانند ایبوپروفن عمل کند. حدود سه چهارم قاشق غذاخوری روغن زیتون برابر با 200 میلی گرم ایبوپروفن است. رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن است، از مدت ها قبل برای سلامتی انسان از جمله کاهش خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و بعضی از انواع فراموشی مفید تشخیص داده شده بود.

پوست بید: پوست بید سفید به طور سنتی برای درمان استئوآرتریت، کمردرد و سایر بیماری های دردناک مانند تاندونیت استفاده می شده است. شما بعلاوه می توانید برای امدادرسانی فوری به کسانی که سردرد دارند، از آن بهره ببرید. سالیسین ماده تشکیل دهنده فعال در این پوست درخت است که در معده به اسید سالیسیک تبدیل می گردد و خاصیت ضد التهاب و ضد درد دارد.

کپسایسین: یک ماده شیمیایی است که در فلفل وجود دارد و جایگزین خوبی برای ایبوپروفن است بخصوص در افرادی که از دردهای عضلانی، سردردهای مکرر، درد مفاصل رنج می برند. اگر از یک بیماری دردناک رنج می برید می توانید فلفل چیلی را به رژیم غذایی خود به طور منظم اضافه کنید. برای درمان دردهای حاد نیز می توانید از کرم های حاوی کپسایسین برای ماساژ بخش آسیب دیده بهره ببرید.

کورکومین: مولکول فعال موجود در زردچوبه و دارای خواص ضد التهابی است. کورکومین با مسدود کردن پروتئین هایی که به التهاب یاری می نماید و نیز متوقف کردن انتقال دهنده عصبی از فرستادن سیگنال درد به مغز می تواند در تسکین درد موثر باشد. بعلاوه کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر و نیز بعضی سرطان ها از دیگر خواص این ترکیب شیمیایی است که می تواند به عنوان قرص یا با افزودن زردچوبه به رژیم غذایی وارد بدن گردد.

کندر: خواص ضدالتهابی این گیاه هندی به اسیدهای بوسولیک مربوط می گردد که بر اساس تحقیقات توانایی بهبود گردش خون از جمله خون رسانی به مفاصل و پیشگیری از التهاب را با سد کردن راه گلبول های سفید خون برای ورود به بافت های آسیب دیده دارد. این گیاه به صورت پماد در داروخانه ها موجود است.

اسیدهای چرب امگا 3: امگا 3 التهاب و درد گردن و کمر را کاهش می دهد. مطالعات نشان داده اند کسانی که دچار گردن دردهای غیر جراحی هستند، با دریافت 1200 میلی گرم امگا 3 در روز، 60 درصد کاهش درد را گزارش نموده اند. علاوه بر این، امگا 3 خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شنمایندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد و برای التیام بیماری های قلبی عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است.

منبع: فرارو

به "6 ماده غذایی برای تسکین درد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 ماده غذایی برای تسکین درد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید